Norges råeste mobilabonnement!
Finn billigste abonnement til mobil.

 

Mobilselskaper i Norge 2018

Mobilabonnementtesten er en gratis og 100 % uavhengig tjeneste som hjelper deg med å finne det beste mobilselskap i Norge. Under finner du en oversikt over norske mobiloperatører.

Jeg brukte Mobilabonnementtesten til å få mobilabonnementet jeg hadde behov for. Jeg fikk en god service og en kjapp behandling av søknaden min. Jeg vil varmt anbefale Mobilabonnementtesten.com.

Mette Kristiansen / Redaktør

Mobilselskaper anno 2017

Det er nok å velge mellom når det gjelder mobilselskaper i Norge anno 2017. Dagens mobiloperatører har ganske enkelt noe for enhver smak, og kan både friste den ivrigste SmartPhone-bruker med gode pakkeløsninger hvor alt er inkludert, samtidig som det også finnes de mer tradisjonelle løsningene for dem med enklere telefoner som ønsker kontantkort eller andre lavforbruks-alternativer. Norske mobilselskaper har generelt nå i 2017 antatt ganske lignende modeller, og deres løsninger ligner i stor grad på hverandre i utforming.

Men konkurransen består, og det å finne de billigste mobilselskaper er fortsatt en lur ting å gjøre før man bestemmer seg – at de ligner, betyr ikke at de tilbyr akkurat det samme. Et mobilselskap som har blitt best i test kan være langt bedre enn et som har mindre tilfredse forbrukere, og over tid kan også prisforskjeller bli betydelige – og dette desto mer hvis man bruker telefonen en del. Dette blir raskt tydelig hvis man ser på en norsk mobiloperatør liste, hvor man raskt kan få øye på hvordan de adskiller seg i priser innenfor diverse tjenester.

Finn de billigste mobilselskaper

Norske mobilselskapers tjenester innebærer blant annet taletid, SMS/MMS og bruk av nettverksdata. Mobilselskaper som blir best i test, har gjerne romslige tilbud på alle disse frontene, hvor en lav månedspris kan skaffe deg ubegrensede mengder av taletid og SMS/MMS, i tillegg til en god porsjon med data. Å finne de billigste mobilselskaper rent objektivt sett handler altså om en sammenligning på en norske mobiloperatører liste, og dette vil være nyttig for de fleste mobilbrukere som leter etter en enkel oversikt over hvem som gir de gunstigste prisene.

Samtidig er det også slik at det å finne de billigste norske mobilselskaper for ens eget bruk kommer an på ens personlige stil med telefonen. Kanskje trenger man fri tale og SMS, men bruker derimot mindre av data på telefonen sin. I så fall er dette noe man bør ha i bakhodet når man titter på norske mobiloperatører-listen, ettersom man da bør være oppmerksom på at det faktisk kan være sånn at et mobilselskap som ikke nødvendigvis er objektivt billigst, likevel kan vise seg å bli ens personlige best i test-mobilselskap ved nærmere ettertanke.

Akkurat dette har vi forsøkt å gjøre så enkelt og greit som mulig ved vår oversikt over norske mobilselskaper, hvor deres ulike fordeler og disses priser kommer tydelig frem i en oversiktlig liste. Slit den med helsen – listen vår kan anvendes så mye du vil og når du vil, og er et enkelt verktøy for på oppdatert vis å finne det billigste mobilselskap i Norge og å finne de mobilselskap som har blitt best i test.

Finn billigste abonnement til mobil

 

Mobilselskaper som har blitt best i test

Vi har selvsagt inkludert best i test-mobilselskaper i vår oversikt over norske mobilselskaper. Uansett kan man i vår liste godt anse dem som kommer på toppen for nettopp å være best i test, i kraft av deres førsteplass på listen. Finn de billigste mobilselskaper i vår liste ved å scrolle mot toppen; der vil det alltid ligge oppdatert informasjon om hvilke norske mobiloperatører som går lengst i å gi sine mobilbrukere gode priser.

Best i test er en betegnelse som ofte går ut over bare prisene når det er snakk om mobilselskaper. En helhetlig test av norske mobilselskaper vil selvsagt også inkludere vurderinger av slikt som kundeservice, dekningsforhold og hvilke andre tjenester som tilbys av leverandøren. Dette er dog mer flytende aspekter av de ulike mobiloperatørene. Den pekepinnen som best kan fastsettes, og som utgjør kjernen i valget av mobilselskap for de fleste, er nettopp prisen. Uansett kan man på det norske markedet i dag være trygg på at hvis man finner de billigste mobilselskaper, er det neppe slik at prisfordelen samtidig betyr at andre aspekter av tilbyderen ikke er gode.

På vår norske mobiloperatører liste er det regelen heller enn unntaket at kundeservicen er pålitelig og god, at dekningen er solid de fleste steder og at mobilselskapet også tilbyr det meste annet en moderne telefonbruker kan ønske seg. Å være oppmerksom på hvilken dekningsoperatør som mobilselskapet bruker kan dog være lurt, og spesielt hvis man har en utilgjengelig hytte eller lignende hvor man gjerne vil ha dekning. Som kjent er det kun Telenor og Telia av mobilselskapene i Norge som faktisk drifter dekningsteknologien, mens de andre mobiloperatørene leier seg inn på disse; men for den spesifikt interesserte har disse mobilselskapene dekningskart som enkelt viser en hvorvidt ens ønskede område har dekning eller ei.

Liste over norske mobiloperatører

Uansett om man for tiden står uten mobilselskap eller om man vurderer å skifte til en annen operatør for eventuelt å spare penger, kan en kikk på vår oversikt over norske mobilselskaper være en god idé. Vår oversikt oppdateres nemlig kontinuerlig i takt med markedets flytende forandringer, og følger dermed prisutviklingene slik at man alltid kan bruke listen til å finne de billigste mobilselskapene i Norge til enhver tid. På listen vil man kanskje se at et annet mobilselskap, matchet med ens personlige forbruksmønster – kan tilby betydelige besparelser.

Det å få en ny telefon med flere funksjoner, eller å gå inn i en ny livssituasjon for eksempel med ny jobb, kan også by på forandringer i ens bruksmønster som også kan medføre at andre mobilselskaper kan stille med bedre løsninger for ens personlige situasjon. Vår sammenligning er laget for å gjøre dette enkelt for norske mobilbrukere.