Norges beste mobilabonnement!
med eller uten mobilkjøp.

Se detaljer her
Se detaljer her
Se detaljer her

fra 99,- Månedspris.

Se detaljer her

fra 99,- Månedspris.

Se detaljer her

fra 199,- Månedspris.

Se detaljer her

fra 249,- Månedspris

Se detaljer her

fra 98,- Månedspris

Se detaljer her

fra 39,- Månedspris

Se detaljer her

fra 99,- Månedspris

Se detaljer her

Beste mobilabonnement med eller uten mobilkjøp

Jakten på det beste mobilabonnement for ens bruk kan godt kombineres med innkjøpet av en ny mobiltelefon. Uansett om man vil kombinere de to eller kun finne og kjøpe det beste mobilabonnement, kan man lese videre på denne siden for praktiske råd om hvordan man kan gå frem i prosessen.

Hvis man kun er ute etter et mobilabonnement, uten telefonen, er det rimelig lett å danne seg en tilstrekkelig oversikt over tilgjengelige tilbud utelukkende ved å gjøre god research over nettet. Å lese en mobilabonnement test kan være et godt sted å begynne, og det finnes tallrike slike på nettet som tester ulike mobilabonnement og bedømmer hva de mener er det beste mobilabonnement, basert på noen ulike kategorier av mobilbruk. Her har noen gjerne faktisk prøvd mobilabonnementet i hverdagslig praksis, og har derfor gode erfaringer og muligheter for å kunne lage en mobilabonnement test. Et mobilabonnement best i test vil gjerne ha en ledende markedsposisjon og være populært – men kan også være en skikkelig «underdog» som få vet om og som man bør bestille før en eventuell prisøkning som gjerne kommer når det blir mer populært. Uansett er et best i test mobilabonnement ikke nødvendigvis det beste mobilabonnement for en selv – men riktignok gode pekepinner mot mobilabonnement som likes av mange og som har noe godt å tilby.

Videre er det en egen mobilabonnement test man kan gjøre over nettet – nemlig av den typen som finnes her på siden, hvor man taster inn et anslag over sitt omtrentlige, månedlige mobilforbruk og deretter leser av den automatisk lagde sammenligningen som viser hvilket mobilabonnement er best ut fra pris. Dette er en viktig del av det å finne det beste mobilabonnement for ens bruk, og noe som en mobilabonnement test som noen andre har skrevet ikke kan fortelle deg like direkte – de to tingene kan derfor med fordel kombineres for å få et mer samlet overblikk over situasjonen. Billig mobilabonnement vil man nok få om man setter av litt tid til å gjøre disse tingene, da man kan bli overrasket over hvor mye penger det er å spare på å gjøre disse grunnleggende undersøkelsene fremfor å gå for det første og beste man finner.

Beste mobilabonnement

Når disse to tingene er gjort, og man har sett seg ut mulige kandidater til å være de beste mobilabonnement for ens bruk – kan det være lurt å ta en siste sjekk på leverandørenes nettsider for å gjøre seg selv oppmerksom på spesielle forhold rundt mobilabonnementet, slik som kampanjer, tilbud, dekningsforhold og så videre. Test mobilabonnement selv – det kommer man uansett ikke unna, for når man først har bestemt seg og man får SIM-kortet i posten, vil man raskt erfare om mobilabonnementet passer for en og om prisene er dugelige for en.

Beste mobilabonnement med mobilkjøp

For den som mangler både mobiltelefon og mobilabonnement, kan prosessen frem derimot se litt annerledes ut. Som mange nok har lagt merke til, lokker mange elektrobutikker og teleforhandlere med tilbud om svært gode mobiltelefoner til latterlig lave priser, slik som en iPhone til én krone. Dette er ikke uttrykk for en plutselig giverglede fra butikkenes side – men derimot et klart tegn på at man med på kjøpet får et mobilabonnement med på kjøpet hvis pris også betaler ned telefonen. Dette er litt mer vrient å få oversikt over på nettet, da tilbudene som kombinerer mobil- og mobilabonnementskjøp varierer mye og egentlig aldri står stille – så snart det kommer en ny telefon ut på markedet, kommer det samtidig tilbud om å kjøpe den sammen med et visst mobilabonnement.

Å dra nytte av et slikt tilbud er selvsagt gunstig hvis man likevel mener at mobilabonnementet som inkluderes er det beste for ens bruk – men derimot mindre gunstig hvis man ikke egentlig ønsker dette mobilabonnementet. Som oftest kan man dog avbryte mobilabonnementet etter for eksempel ett år – og da sitter man fortsatt med en (forhåpentligvis) god telefon, og står fri til å gjøre en ny mobilabonnement test og finne det beste mobilabonnement igjen. Så selv om man ikke nødvendigvis får det beste mobilabonnement med på kjøpet, kan man alltid se frem til at bindingstiden er over – og det hele bør bli en avveielse av hvor mye man ønsker seg den aktuelle mobilen og hvorvidt man så er villig til å gå med på et fastsatt mobilabonnement som man ikke selv har valgt. Selv om mobilabonnementet ikke nødvendigvis er ideelt, kan kjøpet vise seg å være økonomisk sammenlignet med å gå til separat innkjøp av telefonen for deretter å bestille ens ønskede mobilabonnement.

Stor test av mobilabonnement

På denne nettsiden finner du en stor mobilabonnement test som du kan bruke fritt til å sammenligne hva ulike leverandører kan tilby deg – og å sjekke hva som blir et best i test mobilabonnement for akkurat deg. I sammenligningen har vi samlet de ledende leverandørene av mobilabonnement i Norge, slik at man kan stole på at vår mobilabonnement test viser et godt bilde av hvilke leverandører som kan skilte med det beste mobilabonnement for en med ditt forbruk. Enklere blir det ikke, og for den prisbevisste mobilbruker er en slik test et gunstig utgangspunkt for et inntrykk av hvor landet ligger.

Mobilabonnement – Her får du mest mobildata for pengene

Mange er i dag av den mening at det beste mobilabonnement er det som kan tilby mest mobildata for pengene, ettersom flere og flere av mobiltelefonenes tradisjonelle bruksområder flyttes over til apper, nettsider og lignende som man må bruke mobildata for å anvende. I tillegg har smarttelefonenes internett-tilgang blitt såpass rask at det har blitt en effektiv måte å kommunisere på – for eksempel gjennom SnapChat og Facebook. Derfor er det heldig at det er enkelt å bruke vår mobilabonnement test til å sjekke hvor man får mest mobildata for pengene – og her kan også diverse best i test mobilabonnement som man finner på nettet være til hjelp.

Generelt sett er det mobilabonnement i den øverste kategorien av forbruk som kan tilby de beste prisene på data – når man kjøper mer, blir også prisen lavere. Men det betyr ikke at et slikt mobilabonnement vil passe for alle. Også for deg som bruker mindre data enn hva de dyreste mobilabonnement kan tilby, kan tester og enkel research lede deg frem til de mobilabonnement som kan gi akkurat deg mest mobildata for pengene. Prisene varierer for ulike sjikt av forbruk, så trikset vil være å finne det mobilabonnement som gir billigst priser for den brukskombinasjonen.