Se detaljer her
Se detaljer her
Se detaljer her

fra 99,- Månedspris.

Se detaljer her

fra 99,- Månedspris.

Se detaljer her

fra 199,- Månedspris.

Se detaljer her

fra 249,- Månedspris

Se detaljer her

fra 98,- Månedspris

Se detaljer her

fra 39,- Månedspris

Se detaljer her

fra 99,- Månedspris

Se detaljer her

Priser for mobilabonnement i Norge

Mobilabonnement priser i Norge varierer mye, og er noe helt annet enn hva de var før i tiden. Samtidig som at bredere konkurranse har presset mobilabonnement priser stødig nedover, har samtidig det generelle prisnivået i Norge økt sammen med lønningene våre. Dette har også kommet parallelt med at mobiltelefonenes tjenester har utvidet seg drastisk, og med det gjort mobilabonnement til noe som ikke bare lenger anskaffes for å kunne ringe og sende meldinger, men for også å kunne bruke alle de andre muligheter som ligger i dagens smarttelefoner.

Priser mobilabonnement holder i dag gjenspeiler altså disse forholdene; og fordi tjenestetilbudet har blitt bredere og prisene mer varierte, er det viktig å sammenligne priser på mobilabonnement for å finne ut av hvilke mobilabonnement som kan tilby priser som passer til det bruket man har tenkt seg.

Priser på mobilabonnement – billige alternativer for alle

Sett i forhold til det prisnivået som nå engang ligger på norske tjenester og varer, kan det finnes gode mobilabonnement priser for enhver bruker av en mobiltelefon. Ens mobilabonnement pris vil selvsagt være en gjenspeiling av hva man bruker telefonen til – men i dag finnes det også mobilabonnement priser som er faste per måned og som da gjør at man kan bruke mobilen så mye man bare vil ved å betale dette månedlige beløpet.

Mobilabonnement priser

Mobilabonnement priser utarter seg altså litt forskjellig. Han som har smarttelefon i lomma og bruker alle dennes tjenester aktivt med høyt forbruk av både taletid, meldinger og data, vil sannsynligvis ha mest glede av et mobilabonnement som baserer seg på et fast, månedlig beløp. Fra dette beløpet vil det som oftest være to muligheter; enten inkluderer det ubegrenset forbruk av visse tjenester (dette er da selvsagt ofte de dyreste alternativene), eller så gir det forbruk innenfor visse grenser – slik som for eksempel 500 ringeminutter, 1000 SMS og 5 GB data. På den andre siden av skalaen finner vi ham med et ganske annet forhold til mobilabonnement priser, og som gjerne bærer på en enklere telefon og kun benytter seg av noen ganske få SMS’er og samtaler i måneden. Mange muligheter vil kunne være gunstige for denne typen mobilbruker, avhengig av mengden av hans forbruk; men sannsynligvis vil et mobilabonnement med lav månedspris eller et kontantkort kunne være rimelige og fornuftige alternativer for ham, mens de mer romslige mobilabonnement med ubegrenset forbruk vil være uinteressante.

Mobilabonnement priser varierer altså, som forventet, med ens forbruk – men det finnes rimelige pakker for alle typer av mobilbruker; og som vi har sett kan faktisk storforbrukeren slippe rimelig billig unna ved å anskaffe seg et mobilabonnement som ved et fast månedlig beløp gir ubegrenset benyttelse av telefonen. Den enkleste måten å kartlegge hvilke priser på mobilabonnement som er tilgjengelige med ens personlige forbruksmønster, er å gjennomføre en sammenligning av mobilabonnement på nettet, slik som den vi har her på siden. Ved å gi et anslag av ens månedlige forbruk vil sammenligningsverktøyet kunne liste opp noen tilbud fra ledende leverandører her til lands, og mobilabonnement priser vil bli klare for en.

I det hele tatt er et slikt sammenligningsverktøy et godt redskap å kjenne til for å kjenne til de priser mobilabonnement har å by på i det gjeldende, norske markedet. Tidene forandrer seg, så hvis man har gått rundt med samme mobilabonnement over lengre tid kan det være fruktbart å ta en liten ekstra sjekk på en sammenligning av mobilabonnement, hvor man fort kan oppdage at det er mange penger å spare på å bytte til en annen tilbyder som kan gi lavere priser på beste mobilabonnement.

Priser på mobilabonnement – hva betaler man for?

I all hovedsak er mobilabonnement priser de penger man må betale for tilbyderens teknologiske tjenester – altså belastninger på mobilnettet, datatrafikk og så videre. Men i tillegg til dette kan det også tilkomme etableringsgebyrer, priser for ekstra SIM-kort og lignende omstendigheter som det generelt er lurt å sjekke nøyere opp på før man faktisk tegner en avtale om nytt mobilabonnement. En pris mobilabonnement kan tilby er ikke med det noe du ikke kan stole på – det lurer ikke store kostnader bak førsteinntrykket som du ikke har tilgang, men det er derimot slik at visse tjenester og gebyrer kan gjøre seg gjeldende avhengig av de tjenester du ønsker å benytte innenfor mobilabonnementets grenser.

På den andre siden kan dette slå positivt ut, ved at det tilkommer bonuser og kampanjegoder med i mobilabonnement priser. Selv om ens mobilabonnement pris betaler for mobile tjenester, hender det også at man får med seg spesielle goder som høyttalere eller gode tilbud på telefoner, noe man også bør være oppmerksom på i det man skal bestemme seg. For øvrig er det også viktig å sikre seg at selv om man er tilfreds med de priser på mobilabonnement som man har sett seg ut i et alternativ, også faktisk gir en tilgang på de tjenester som man ønsker – for et produkts lave priser er til liten nytte hvis ikke produktet fungerer til det man vil bruke det til. Dekning er en slik ting som man bør sikre seg at står støtt i det mobilabonnement man velger, slik at man vet at man kan bruke telefonen på hytta, fjellet eller lignende steder hvor det er nødvendig.

På toppen av dette er billig mobilabonnement priser i Norge i dag sterkt påvirket av at mobilabonnement ofte er et produkt som følger med i kjøpet av en mobiltelefon – eller omvendt. Priser mobilabonnement får i dag er ofte noe som forløper over en lengre periode, slik som 12 måneder, etter at man har betalt en meget lav pris for en mobiltelefon – gjerne et lite, symbolsk beløp som for eksempel én krone. Dette er altså noe å være oppmerksom på i det sammenligning av mobilabonnement priser tar utgangspunkt i at man allerede har en mobiltelefon, mens kombinasjonen av kjøp av telefon og mobilabonnement samtidig kan være meget besparende for den som timer dette.

Priser på mobilabonnement – finnes raskest ved å sammenligne

Mobilabonnement priser kan som vi har sett her variere med en del forskjellige forhold – men i alle tilfeller vil en sammenligning av mobilabonnement være et godt sted å begynne for å få en god oversikt over hvilke mobilabonnement priser som vil gjøre seg gjeldende for det forbruket og den telefonen man har. Ut fra dette bør man så klikke seg videre på leverandørenes nettsider, slik at man kan sikre seg å være bevisst omkring mer ekstraordinære forhold rundt mobilabonnement priser slik som spesielle kampanjer, og at man er trygg på at man får det produktet man betaler for – selv om det er billig.