Se detaljer her
Se detaljer her
Se detaljer her

Banzai 4G

I denne Banzai 4G anmeldelse vil vi se på en av Norges mange tilbydere av både mobilabonnement og mobilt bredbånd. Banzai 4G mobil erfaringer kan lett kombineres med Banzai 4G mobile bredbånd, og for mange er det enkelt og greit å forholde seg til én tilbyder av to rimelig lignende tjenester.

banzai-erfaringer

Anmeldelsen vil derfor ta for seg en konkret vurdering av Banzai 4G’s produkter, og se på hvordan ens Banzai 4G mobil erfaringer og opplevelser med Banzai 4G mobile bredbånd kan bli best mulig.

Bestill her

Mobilabonnement fra Banzai 4G

Banzai 4G satser på å være en pris-presser på det norske mobilmarkedet ved å tilby en kombinasjon av store datapakker og fri tale og SMS/MMS. I tillegg er samtlige Banzai 4G abonnement uten bindingstid, hvilket også er en fordel ettersom norske mobilabonnement tradisjonelt har kommet med bindingstider av diverse lengder. En Banzai 4G mobil test vil også raskt vise seg å gi god dekning, ettersom Banzai 4G abonnement benytter seg av NetComs velutbygde system av master, som av mange regnes for å være det som best dekker det norske land og gir den beste 4G-dekningen. NetCom har for tiden en landskampanje i gang hvor de forteller om hvor de bygger ut dekningsmulighetene, og kan skilte med god dekning for de fleste steder i Norge.

Banzai 4G abonnement befinner seg i mellomsjiktet av forbruksmengde for norske mobilabonnement, hvilket også gjenspeiler seg i Banzai 4G priser. Det billigste Banzai 4G abonnement kommer til 99 kr per måned, og inkluderer 150 minutter taletid, og det samme antallet av inkluderte SMS/MMS og megabyte med databruk. For dette abonnementet får man opp til 5 Mbit/s i datahastighet. Banzai 4G abonnement teller totalt 4 – og de tre andre abonnementene gir henholdsvis 1, 3 og 5 GB data per måned til stigende priser, men dog alle sammen med fri bruk av både taletid og SMS/MMS. Av disse er det mest inklusive deres 5 GB-abonnement, som koster 279 kroner for en måned. Og i motsetning til det billigste abonnementets makshastighet på 5 Mbit/s, gir de tre øvrige Banzai 4G abonnnement hastigheter på opptil 10.

Utover dette er det også viktig å nevne at Banzai 4G abonnement har usedvanlig gode og billige muligheter for utvidelse av den inkluderte mengden av dataforbruk, hvilket betyr at man får ekstra mye fleksibilitet i sine Banzai 4G mobil erfaringer. Oppsummert kan det godt sies at Banzai 4G abonnement har gode og rimelige mobil-alternativer for dem som bruker diverse mobiltjenester middels til mye, og som ønsker god dekning og fleksibilitet i mobilhverdagen – mens minimalbrukere kanskje må lete annetsteds for de mest simple mobilabonnementene.

Mobilt bredbånd fra Banzai 4G

Banzai 4G mobile bredbånd er, som navnet sier, mobile. Det vil si at routerne som er det tekniske produktet man mottar ved kjøp av et Banzai 4G abonnement, er mobile og batteridrevne og kan brukes i båten, på hytta og andre steder hvor normale routere som oftest ikke strekker til. Derfor bruker de det mobile datanettverket – for å kunne tilby den høyst tilgjengelige 4G-dekningen til nettbruk for alle de innretningene som kan kjøre nettprogrammer. Banzai 4G mobile bredbånd er helt spesielt fleksible, da de kan startes, stoppes og opp- eller nedgraderes når man vil. Dette gir en viktig frihet når man surfer på mobile bredbånd, da overstigning av abonnementets månedlig inkluderte datapakke normalt betyr at man må kjøpe ekstra data. I slike tilfeller kan det være en rimelig løsning heller å oppgradere – eller for den saks skyld nedgradere om man oppdager at man trenger mindre data enn forventet.

Utvalget av Banzai 4G mobile bredbånd teller fem, det samme antallet som deres sortiment av mobilabonnement. Deres bredbåndsløsninger skiller seg fra hverandre primært ved hvilken mengde data som er inkludert og den tilsvarende prisen. Først i rekken av Banzai 4G mobile bredbånd kommer 1 GB-løsningen til 87 kroner måneden, som følges av det neste på 5 GB til 169 per måned. Deretter følger de større pakkene: 10, 20 og hele 100 GB tilbys, hvorav den siste pakken for de mest ivrige surferne vil koste en 549 kroner per måned. Dermed gjør en klar tendens seg gjeldende i dette utvalget av Banzai 4G priser: desto større pakker man kjøper, desto mer data får man for pengene – noe som også bare er rett og rimelig. Utover dette har Banzai 4G mobile bredbånd den fordel at de alle sammen kan tilby hastigheter på opp mot 40 Mbit/s, i motsetning til pakkene man finner hos flere andre norske tilbydere hvor slike hastigheter ofte er forbeholdt de dyreste og beste løsningene. Som hos alle andre tilbydere av mobilt bredbånd, har dog også Banzai 4G reduksjoner av surfehastigheten med dersom man bruker opp sin inkluderte datamengde i løpet av en måned, men tilbyr samtidig gode løsninger for både kjøp av ekstra data og ikke minst oppgraderinger av selve abonnementet. Dette er en naturlig forskjell mellom mobile og stasjonære bredbånd, ettersom førstnevnte bruker av det belastningssårbare mobilnettet for nettopp å kunne være landsdekkende.

Andre interessante aspekter ved Banzai 4G’s tjenester

Tilbyderen ønsker tydeligvis å vise sine kunder at Banzai 4G mobil erfaringer er noe som kan fås over det meste av Norge, og tilbyr derfor et hendig dekningskart på hjemmesiden sin. Dette fungerer som en slags nettbasert Banzai 4G mobil test, hvor man kan se om deres dekningsutbyggelse dekker for eksempel hytte- eller sjøområder hvor man har tenkt seg å anvende tjenestene deres. Utover dette har nettsiden til Banzai 4G også to andre nyttige funksjoner: MinSide og en blogg. MinSide fungerer på kjent vis; en innloggingstjeneste for Banzai 4G-kunder hvor man kan administrere sine produkter og generelt holde oversikt over Banzai 4G priser og lignende. Bloggen er også et flott tilskudd til hjemmesiden, og har flere nyttige innlegg som kan hjelpe en til å få best mulig Banzai 4G mobil erfaringer og dekningsforhold. Her er det blant annet også lagt ut nyheter av administrasjonen til leverandøren.

Utover dette har Banzai 4G kundeservice også en plass på hjemmesiden til firmaet. Support-seksjonen er oversiktlig designet med et håndgripelig lite utvalg av svar på de mest stilte spørsmålene. Personlig kontakt med Banzai 4G kundeservice fås også gjennom enten å kontakte dem via et nett-skjema som gir svar via e-post, eller via deres Facebook-side. Her kan det nok påpekes at Banzai 4G kundeservice godt kunne ha tilføyd en telefon-seksjon for dem som ønsker øyeblikkelig kontakt med veiledende hjelpere.

Om Banzai 4G

Banzai 4G AS er av de små tilbyderne av den stadig vanligere kombinasjonen mobilabonnement-mobilt bredbånd i Norge i dag som utfordrer prisene og kvaliteten på markedet. Ved å lene seg opp mot NetComs (Nå Telia) dekningsnett kan de altså tilby kombinasjonen av enkle og billige løsninger og god 4G-dekning over det meste av landet.

Banzai 4G ble først etablert i 2014, på trygg grunn med kapitalsterke eiere. Banzai 4G er et aksjeselskap som er underlagt en rekke andre investerende selskaper som har eierandeler i foretaket. I tillegg har private investorer, blant annet fra selskapets egen administrasjon, viktige eierandeler i Banzai 4G AS.

Bestill her

fra 99,- Månedspris.

Se detaljer her