Se detaljer her
Se detaljer her
Se detaljer her

Anmeldelse av ICE Net – leverandør av bredbånd og mobilabonnement

ICE Net har nå i flere år gjort seg bemerket i Norge så vel som i Skandinavia ved å tilby sine kunder en helt unik mobilitet og tilgjengelighet på sine produkter, noe som allerede har gitt folk gode ICE Net erfaringer i flere år.

ice-net-erfaringer

I denne ICE Net anmeldelse vil vi se nærmere på hva leverandørens tjenester innenfor mobil og bredbånd kan tilby norske brukere, og ikke minst på fordelene og ulempene ved disse tjenestene. Forhåpentligvis vil anmeldelsen kunne hjelpe deg med å få de best mulige ICE Net erfaringer for dine behov.

Bestill her

ICE Net – nå både innenfor mobil og bredbånd

Mange nordmenn har nok ICE Net erfaringer som minner dem om de mange routerne de har sett stående i for eksempel hytter, båter og biler rundt om i landet – på steder hvor man har blitt overrasket over at ICE Net mobilabonnement kan fungere. Dette har nettopp vært ICE’s store fordel og kjennemerke gjennom flere år, og nok det mange har sine ice net erfaringer fra: å kunne tilby batteridrevne, routerbaserte bredbånd de aller fleste steder i Norge med god dekning. ICE mobile bredbånd gjorde det enkelt og billig for den gjengse nordmann å komme på nett også på et så avsidesliggende sted som en norsk hytte på fjellet eller ved sjøen kan være, og slik satte de seg på kartet (bokstavelig talt) som en utvider av nordmenns muligheter for å komme på nett, uansett tid og sted. ICE mobile bredbånd er fortsatt deres kjernetjeneste – men i 2015 utvidet de sitt utvalg av tjenester til også å omfatte mobiltelefoni. ICE Net abonnement viser allerede lovende takter, da ICE Net test allerede har vist dem kapable til å bli best i test hos TV2 hjelper deg. ICE Net er altså i en posisjon av både å være i toppen blant Norges leverandører av mobile bredbånd, og nå også i sterk vekst som tilbyder av mobilabonnement – og det er nettopp å manøvrere i disse tjenestene denne ICE Net anmeldelse kan hjelpe deg med å gjøre.

ICE Net abonnement for mobiltelefon

På tross av at ICE Net abonnement først ble tilgjengelig i 2015, finnes de allerede i et stort utvalg som vil kunne passe de fleste preferanser og prisnivåer. Utvalget av ICE Net abonnement fremstår som veldig konkret og enkelt å forholde seg til, og inneholder pakkeløsninger for både dem som har lavt og dem som har høyt månedlig forbruk – i tillegg til dem som befinner seg et sted midt imellom. ICE Net abonnement adskiller seg hovedsakelig fra hverandre ved hvor mye data som er inkludert per måned, som spenner fra 1 GB til 10 GB. Herunder har alle ICE Net abonnement inkludert både fri SMS/MMS og fri tale, slik at dataforbruket er det eneste man skal overvåke rent prismessig. Samtlige ICE Net abonnement er også uten avtaletid, og gir ICE Net’s gode 4G-dekning i tillegg til gratis BankID med på kjøpet. Det er altså enkelt å forholde seg til utvalget av ICE Net abonnement og tilsvarende enkelt å finne et som passer til ens månedlige dataforbruk.
For ICE Net priser må det nevnes det her at det skiltes med kåringen som Best i test hos TV2, som dømte ICE Net til å gi «Mest for pengene». I tillegg har DinSide kåret ICE Net abonnement til «Norges billigste». Med konkurransedyktige priser og dekning kan ICE Net abonnement altså skilte med gode alternativer, med ett forbehold. Den som ikke bruker spesielt mye taletid og SMS/MMS, vil kanskje kunne oppleve å betale mer enn nødvendig for et mobilabonnement som har dette inkludert. For selvsagt gjenspeiler ICE Net priser at de inkluderer fri SMS/MMS og taletid, hvilket det er en fordel at man har behov for dersom man skal velge ICE Net abonnement.

ICE mobile bredbånd

Med sitt landsdekkende, mobile bredbånd har ICE Net unektelig sitt flaggskip. ICE mobile bredbånd har gjort internettilgang vanlig der man ikke skulle tro det kunne fungere, slik som i biler, på hytta, på fjellet eller langt ute på sjøen, og mange har nettopp sine ICE Net erfaringer fra slike situasjoner hvor ICE Net mobile bredbånd har vist seg hendige og brukbare.
Konseptet med ICE mobile bredbånd er altså følgende: mobile routere som gir dekning i 75% av det norske land til gode priser, god dekning og raske hastigheter. Man kan velge både en kraftig, strømdrevet router og ikke minst en liten, bærbar router som går på batteri og dermed er ekstra nyttig for den som er på farten.
På lik linje med ICE Net abonnement, kan de ulike løsningene for ICE mobile bredbånd hovedsakelig adskilles gjennom mengden av data de inkluderer månedlig. I tillegg er det forskjellige priser for de ulike typene av routere. Spennet av tilgjengelig data per måned (som man kan bruke før hastigheten reduseres til en bestemt verdi innenfor den måneden) går fra 7 GB til 100 GB, og har derfor altså gode muligheter både for en rimelig løsning for den som vekter minimal og billig tilgang til nett, og ikke minst også for den som ønsker ICE mobile bredbånd med kraft, kapasitet og hastighet. ICE mobile bredbånd passer altså godt for dem som ser etter mobile bredbåndsløsninger og kan innenfor dette segmentet tilby svært gode betingelser. Samtidig bør det også nevnes at den som ser etter det billigst mulige, ikke-mobile hjemmenettverket kan sondere markedet nøyere for billigere leverandører, da ICE Net priser nettopp gjenspeiler at de tilbyr unike løsninger for mobilitet og spesielle routere som gjerne ikke er tilgjengelig i utvalget til tradisjonelle leverandører av bredbånd.

ICE Net kundeservice

ICE Net kundeservice er en velutviklet seksjon av deres tjenester, og gir deres kunder relevant hjelp på ulike måter. På deres hjemmesider finnes ICE Net kundeservice både i form av ofte stilte spørsmål og deres svar, i tillegg til at man kan komme i kontakt med ICE Net kundeservice direkte og personlig via både telefon, e-post og Facebook. ICE Net kundeservice er på nettsiden, som for øvrig er enkel og ryddig å manøvrere på, inndelt i en del for ICE Net abonnement og en for ICE mobile bredbånd, slik at man raskt kan finne frem til hjelp og informasjon for det produktet henvendelsen gjelder.

Hvem er ICE Net?

ICE Net ble først startet i 2003 med nettopp den misjon å kunne tilby mobile bredbånd til hele Skandinavia, for å berike markedet i dette området som ellers var preget av store begrensninger for hvilke geografiske områder som var så heldige å ha tilgang på internett. Etter denne begynnelsen har ICE Net markert seg som en ledende tilbyder av mobile bredbånd med gode dekningsforhold, og dette har gitt seg utslag i en jevn og solid vekst som også har blitt fasilitert av blant annet overtagelse av Network Norway som før holdt store markedsandeler, og som har latt ICE Net også bli en større tilbyder av mobilabonnement på tross av at dette startet opp så sent som i 2015. Veksten hos ICE Net er interessant for nordmenn som har behov for internett på utilgjengelige steder, ettersom deres stadige vekst byr på en fremtid hvor deres misjon kan bli stadig bedre realisert. Innenfor forholdsvis kort tid har ICE Net klart å forandre måten vi tenker på internett-tilgang på, og det blir derfor spennende å se hvordan teknologiske fremskritt og utvidelser vil gjøre dem i stand til å for alvor gi hele landet tilgang til et raskt og stabilt nett i årene som kommer.

ICE Net som selskap hører til under konsernet AINMT Holdings AB, som opererer i hele Skandinavia og fører ICE Net’s brodertjeneste Net1 både i Sverige og Danmark. For den norske ICE Net bruker som oppholder seg forskjellige steder i Skandinavia, er dette altså en fordel da ICE Nets abonnementer gjelder for alle tre land.

Bestill her

fra 99,- Månedspris.

Se detaljer her