Se detaljer her
Se detaljer her
Se detaljer her

NextGenTel

I denne NextGenTel anmeldelse vil denne tilbyderens brede spekter av tjenester innenfor telefoni og internett vurderes.

nextgentel-erfaringer

NextGenTel erfaringer hos norske kunder involverer nært beslektede tjenester, som NextGenTel har spesialisert seg innenfor. Gjennom anmeldelsen vil du kunne hjelpes til å orientere deg i tjenestene deres for å kunne få mest mulig ut av dine NextGenTel erfaringer.

Alle de ulike produktkategoriene som NextGenTel tilbyr, vil nedenfor vurderes én etter en, hvorav blant annet produktenes prisnivåer og brukervennlighet vil anmeldes sett i forhold til tilstandene på det norske markedet generelt i dag.

Bestill her

Mobilabonnement fra NextGenTel

NextGenTel mobilabonnement har tre individuelle løsninger for deg som leter etter mobilabonnement, og de tre abonnementene er passende kalt for Litt bruk, Fri bruk + 1 GB og Fri bruk 5 GB. Navnene skal ganske enkelt gjengi forbruksmønstrene til dem som velger disse tre ulike abonnementene. Med Litt bruk-abonnementet får man 150 kvanta av både ringeminutter, SMS/MMS og Megabytes til databruk. For 99 kroner i måneden er dette det billigste abonnementet som tilbys av NextGenTel, hvilket betyr at deres billigste løsning nok passer best for den moderate smart-phone brukeren. De to neste abonnementene hos NextGenTel mobil er da heller for de som er hakket ivrigere; de tilbyr begge to ubegrenset telefonsnakk og meldinger, og samtidig henholdsvis 1 eller 5 GB data inkludert per måned.

Disse kommer så til 199 og 259 kroner per måned, slik at det, helt etter boka, er det dyreste abonnementet som gir mest mobilbruk for pengene. Farten på databruken er dog også forskjellig for de tre abonnementene; 5 Mbps for det billigste, og deretter opptil 10 og 40 for de to andre. Sånn sett tilbyr NextGenTel mobilabonnement hastigheter som er forholdsvis lave i kontrast til at flere tilbydere på det norske markedet nå kan skilte med høye hastigheter også for de billigste mobilabonnementene.

Utover disse normale løsningene for enkeltpersoner, kan NextGenTel mobilabonnement også tilby en pakkeløsning for familier som ønsker enkel orden på mobilregningene og –tjenestene sine. For 169 kroner i måneden kan en familie på 2-5 brukere få fri bruk av taletid og meldinger i tillegg til 1 GB med data per person – og alt samlet under én faktura. Dette kan jo så være en meget ryddig og enkel løsning for familien som likevel vil eller kan anvende den samme tilbyderen av mobilabonnement, og derfor et smart påfunn av NextGenTel mobil for å gjøre mobilopplevelsen enklere for norske familier.

For tiden kan bestilling av NextGenTel mobilabonnement også gi 3 måneder bindings-løs og gratis bruk av Viaplay. Dekningen serveres av NetCom (Nå Telia), som ifølge mange kan tilby landets beste signaler. Og ikke minst, må det nevnes at NextGenTel mobilabonnement-tjenester er uten bindingstid – en meget velkommen, nylig tendens for et norsk mobilmarked som tidligere har vært forfulgt av plagsomme bindingstider.

NextGenTel Bredbånd – kommer både som stasjonært og mobilt

Dermed går denne NextGenTel anmeldelse over til et blikk på NextGenTel bredbånd – som kommer i form av både vanlige hjemme-bredbånd og de mer mobile versjonene som kan brukes nærmest overalt.

Vanlig bredbånd – og bredbåndstelefon

De vanlige hjemme-bredbåndene fra NextGenTel bredbånd kommer i tre abonnements-løsninger: Bredbånd 20, Bredbånd 30 og bredbånd 60. Tallene bak navnet forteller maksimal mulig nedlastningshastighet per måned, angitt som normalt i Mbps. Prisene på NextGenTel bredbånd er gitt ut fra at hvert av abonnementene kommer med 12 måneders bindingstid; men i bytte mot bindingstiden får man til gjengjeld redusert pris på abonnementet i løpet av disse 12 månedene, før man eventuelt kan velge å avslutte pakken når prisen stiger til normal månedspris igjen. De tre abonnementene kommer så, uten ekstrakostnader som for eksempel leie av ruter, til henholdsvis 299, 399 og 499.

Akkurat hvilket NextGenTel bredbånd man kan få, avhenger dog også litt av hvor man bor; og derfor er det meget hendig at NextGenTel kundeservice tilbyr deg å sjekke hvordan typer av NextGenTel bredbånd som vil være tilgjengelig der hvor du bor. Dette er nemlig poenget med det stasjonære bredbåndet ovenfor det mobile; dets raske hastighet kommer på bekostning av at det er mindre mobilt, fordi det er nødt til å kobles opp på et bakkenett. For noen vil det være mulig å få fibernett, som finnes og har blitt utbygd i noen spesielt utvalgte deler av landet. I tillegg til dette tilbyr NextGenTel bredbånd både ADSL og VDSL, hvorav sistnevnte er for dem som ønsker det virkelig kraftfulle internett-potensialet fra sin ruter. VDSL er derfor dyrere enn ADSL, men gir til gjengjeld noe av det raskeste som tilbys på det norske markedet for internettløsninger i dag.

Som en ekstra mulighet til å spare penger, kan innehaveren av NextGenTel bredbånd også få en bredbåndstelefon som en tilleggstjeneste. Med gunstige månedspriser og svært lave kostnader for samtaler i både inn- og utland, er bredbåndstelefon en mulighet som for mange ligger skjult, men som faktisk kan bidra med betydelige besparelser. For den som bare vil låne telefon av NextGenTel, uten inkluderte ringeminutter, er månedsprisen på null kroner, mens de samtidig tilbyr månedsløsninger til gode priser hvis man ønsker mer inkludert taletid.

Mobilt bredbånd

Med NextGenTel mobilt bredbånd får man sammen med abonnementet tilsendt en liten, mobil og batteridrevet ruter – som bruker mobilnettets dekning for å komme på nett, og som derfor kan gi god tilgang på internett nesten hvor som helst i Norge. Løsningen har blitt stadig mer populær ettersom færre og færre soner er internettfrie i hverdagen – slik som hytta, båten eller bilen. Med god 4G-dekning fra NetCom kan NextGenTel mobilt bredbånd tilby fire ulike pakkeløsninger for mobilt bredbånd, og som adskilles ved hvor mye dataforbruk som er inkludert per måned: 1, 5, 20 og 100 GB med data.

Prisene på disse løsningene varierer fra det billigste produktet – Small – som gis for 79 kroner måneden, og opp til det dyreste for stor-surferen som kommer for 539 kroner per måned. Det gode ved NextGenTel mobilt bredbånd er da at de tilbyr hele 40 Mbps i makshastighet – en særdeles god makshastighet som gjelder så lenge man holder seg innenfor den kjøpte grensen av databruk per måned.

For både stasjonære og mobile bredbånd kan NextGenTel nå også tilby tre måneders fri bruk av Viaplay, uten bindingstid for den som ønsker litt god underholdning med på kjøpet.

TV fra NextGenTel

I tillegg til tjenester innenfor mobil og internett, kan NextGenTel også tilby forskjellige TV-pakker. Disse spenner fra 199 til 529 kroner per måned, hvorav man betaler for bredden av kanaler man få inkludert i prisen. Fleksibiliteten er derimot større enn som så hos NextGenTels TV-seksjon, for i tillegg til standardpakkene, kan man nemlig også utvide både med tilleggspakker og med enkeltkanaler. Dette gir en helt spesiell frihet til å sette sammen en TV-pakke helt etter ens egen smak og behov. Pakkene er også uten bindingstid, slik at man kan avslutte løsningene når man skulle ønske det.

Kundeservice hos NextGenTel

NextGenTel kundeservice må kunne sies å være særdeles godt utviklet. På deres hjemmeside finner man både omfattende informasjoner om bruk av produktene, ofte stilte spørsmål og ikke minst blogg-lignende informasjonsartikler som kan gi ekstra velformulerte tips om å få gode NextGenTel erfaringer. NextGenTel kundeservice på det personlige kontaktplan er også lett og godt tilgjengelig, med lange åpningstider og tilgang både over telefon, chat og e-post. Utover dette har hjemmesiden også en MinSide-funksjon hvor man som NextGenTel-kunde enkelt kan logge inn for å holde oversikt over sitt personlige kundeforhold. Informasjon er godt inndelt for privat- og bedriftskunder.

Om NextGenTel

NextGenTel har markert seg som en av Norges største tilbydere i bredbånds-segmentet, utover også å være en bred leverandør av ulike tjenester innenfor mobil og TV. NextGenTel satser på gode løsninger både for privatpersoner og bedrifter. På privatsiden leverer de løsninger tilpasset vanlige nordmenns hverdagsliv, samtidig som de gir helhetlige bedriftspakker til næringslivet.

NextGenTel er eid av det norske, børsnoterte selskapet NextGenTel Holding ASA.

Bestill her

fra 99,- Månedspris

Se detaljer her