Norges råeste mobilabonnement!
Finn billigste abonnement til mobil.

Se detaljer her
Se detaljer her
Se detaljer her

Anmeldelse av mobilabonnement fra Telipol

I denne Telipol anmeldelse vil vi se på produktene til en av de mindre tilbyderne av mobilabonnement i Norge som har forsøkt å ta opp kampen mot de store, dominerende leverandørene.

telipol-erfaringer

Telipol mobil erfaringer blir best dersom man kjenner leverandøren og vet hvordan utvalget deres ser ut, slik at man kan få mest mulig ut av sitt Telipol abonnement – og som denne anmeldelsen vil vise, kan ens telipol mobil erfaringer vise seg å bli meget gode og konkurransedyktige på tross av leverandørens lille størrelse.

Bestill her

Størst er ikke nødvendigvis best

Her i landet har mobilnettet blitt ganske monopolisert av noen få, store tilbydere av mobilabonnement som etter hvert har lagt beslag på store markedsandeler, og som samtidig har fått eierskap på det tekniske dekningsnettet. Samtidig er det også mindre aktører som fra tid til annen forsøker seg som utfordrere mot dette hegemoniet, og i denne Telipol anmeldelse vil vi se på Telipol abonnement og produkter som kan danne et grunnlag før man eventuelt tar steget videre for å gjøre sin egen Telipol mobil test. Det vil nok vise seg at det finnes gode grunner til å velge mobilabonnement fra de mindre synlige tilbyderne av mobilabonnement.

Mange tenker ofte på de mindre og selvstendige aktørene som dyrere – men Telipol priser er konkurransedyktige, så det er ikke slik at man velger bort de lave prisene ved å benytte seg av Telipol abonnement. Først av alt vil denne Telipol anmeldelse ta en nærmere kikk på leverandørens produktutvalg.

Telipol abonnement – oversikt og gjennomgang

Telipol abonnement er enkelt å få oversikt over på deres simple hjemmeside, hvor abonnementene står oppstilt i stigende rekkefølge. Samtlige mobilabonnement og ikke minst Telipol priser står i fornuftig stil til hva de inkluderer. Den som ønsker virkelig billige Telipol mobil erfaringer, kan sikte seg inn mot Basis-abonnementet, som gir et inkludert antall av 50 for både ringeminutter, SMS og MMS per måned – men dog ikke noe inkludert data. Til en månedspris på 39 kr ligger dette Telipol abonnement helt i bunnen av hva man kan betale for mobilabonnement i Norge. Dermed er det neste Telipol abonnement (Mikro) litt dyrere og har samtidig, utover 50 av både minutter og SMS/MMS, også inkludert 50 MB data per måned. Og slik følger abonnementene fra Telipol videre i stigende rekkefølge, hvor alt som er inkludert per måned stiger samtidig med månedsprisen. På den andre enden av skalaen fra Basis-abonnementet, finner man et Telipol abonnement ved navn Fri 10 GB, som inkluderer 10 GB med data i måneden utover helt fri bruk av både ringeminutter, SMS og MMS. Den aktive mobilbrukeren som ønsker et slikt Telipol abonnement vil i så fall få en månedspris på 375 kr. Telipol priser er sånn sett enkle og fornuftig oppstilt for hver av produktene.

Mengden av inkluderte mobiltjenester slik de er beskrevet ovenfor, er helt sentrale aspekter ved mobilabonnement som bør og vil vekte tungt for de fleste når de skal velge mobilabonnement. Og selv om dette i det store og det hele utgjør hovedforskjellene mellom ulike Telipol abonnement, er det også verdt å legge merke til noen andre betingelser som varierer med prisen. For eksempel vil ens Telipol mobil erfaringer gå raskere av sted med de dyrere alternativene, ettersom det tilbys tre ulike makshastigheter ved databruk: 6, 10 og 20 Mbit/s. Mens den øverste hastigheten hører kun de tre dyreste Telipol abonnement til, får man hastigheter på opptil 10 Mbit/s på de tre i mellomsjiktet mens den laveste hastigheten følger med de to billigste. Dette bør derimot ikke nødvendigvis ses på som en ulempe ved Telipol abonnement; tvert imot kan det ses på som en god vurdering de har gjort ut fra viten om at den mindre aktive mobilbrukeren gjerne også har mindre behov for de helt raskeste hastighetene – noe som igjen lar dem holde prisene nede på de Telipol abonnement som nettopp velges av dem som ønsker billige alternativer for deres lave forbruk. I forbindelse med dette bør man også legge merke til at hver av de enkelte Telipol abonnement har visse bruksgrenser, som gjør at man får nedsatt datahastigheten når man har brukt en viss mengde av data. Denne er dog ikke nødvendigvis den samme som den mengden av data som er inkludert i det spesifikke Telipol abonnement, så det bør simpelt hen sjekkes ved de løsningene man er interessert i.

I tillegg til dette er det en bemerkning verdt at Telipol abonnement med navnet «Fri», altså de tre dyreste løsningene, alle sammen tilbyr ubegrenset bruk av både SMS, MMS og taletid. For den aktive mobilkommunikatøren kan dette være avgjørende å legge merke til, ettersom slike mobilabonnement på tross av kanskje å tilby mer dataforbruk enn man kanskje trenger kan være meget økonomiske hvis man virkelig er aktiv med samtaler og meldinger. Og for øvrig kommer gratis BankID og frihet fra bindingstid med på kjøpet uansett hvilket Telipol abonnement man velger.

Nyttige tilleggsopplysninger om tjenester fra Telipol mobil

Dette danner kjernen av utvalget av Telipol abonnement, og gjør totalt sett at de aller fleste typer av mobilbrukere, fra den sparsommelige «dumbphone»-innehaveren til den som nærmest lever i symbiose med Smartphonen sin, kan finne gode og billige løsninger hos Telipol. Utover disse grunnleggende informasjonene kan det også legges til noen tilleggsopplysninger om Telipols tjenester. For det første får man hos Telipol en Min Side-løsning på nettsiden som gjør det enkelt å holde oversikt over ting som for eksempel forbruk og bestilling av tjenester. Dekningen skaffer Telipol deg gjennom Telenors velutbygde nettverk, som blant annet kan skilte med god 4G-utbygning og HDVoice som forbedrer samtalekvaliteten. Og for den ofte reisende kan det også nevnes den gladnyhet at Telipol i skrivende stund ganske nylig har nedsatt sine priser betydelig på mobilbruk i utlandet, noe det informeres spesifikt om under hvert enkelt abonnement.

Telipol kundeservice er enkel både å finne og å kontakte. Man velger selv kommunikasjonsmåte med Telipols hjelpere, som er tilgjengelige både på chat, telefon og e-post. På toppen av tjenestene man får gjennom Min Side som bruker av Telipol abonnement, gjør dette kundeservicen godt dekkende for det mobilkunder gjerne trenger hjelp til: rådgivning og veiledning omkring valg og rask ombytning av mobilabonnement.

Om Telipol

Telipol hoppet inn på markedet som utfordrer i 2005, og har siden den gang markert seg som en verdig utfordrer av det forholdsvis monopoliserte mobilmarkedet i Norge. Telipols visjon er tydelig og enkel: å kunne tilby gode og billige mobil-alternativer til vanlige, norske mobilkunder. Firmaet er i god vekst, noe som også lover godt for deres evne til å tilby konkurransedyktige betingelser til sine kunder i tiden fremover. Og i motsetning til mange av de større aktørene på det norske mobilmarkedet som blant annet lener seg mye opp mot statlig styring, er Telipol fortsatt helt uavhengig på eiersiden og kan derfor nyte et bredt spillerom i utformingen av tjenestene sine.

Bestill her

fra 39,- Månedspris

Se detaljer her